Kategórie
 
 
 
 
 

Jarná sezóna

Jarná sezóna

Určite táto dlhá zima, Vašu záhradu zanechala v nepeknom stave. Dostať ju späť do formy si požaduje v nej urobiť isté práce. Trošku si zamakáte a záhrada bude opäť v krásnom stave a bude prekrásna. S našou jarnou ponukou si prácu v záhrade viete určite uľahčiť. Urobili sme pre Vás výber jarný sortiment, aby ste mali všetko na jednom mieste. Pripravte si teda záhradu na novú sezónu. Pár stravených dní vo Vašej záhrade a celý rok si jej krásu môžete užívať.

 

Naša ponuka jarného sortimentu zahŕňa: 

  • Tekuté hnojivá
  • Trávne hnojivá
  • Trávne osivá
  • Dlhodobé hnojivá
  • Organické hnojivá a osivá
  • Kultivátory, rotavátory
  • Vertikutátory, prevzdušňovače
  • Aplikačné vozíky a rozmetadlá

Tekuté hnojivá

Ponúkame kvapalné hnojivá pre bohatú úrodu a kvetnatosť rastlín vo Vašej záhrade. Oživenie Vášho trávnika s tekutými hnojivami. Rôzne druhy, ktoré chránia pred: suchom a horúčavou, chorobami, mrazmi, snehom ľahká aplikácia - stačí nasadiť na záhradnú hadicu pomocou rýchlospojky a efektívne použiť. Vyberte si správne hnojivo na Váš trávnik. 

Trávne hnojivá

Hnojivá dodávajú rastlinám a pôde potrebné základné živiny, najmä dusík, fosfor a draslík. To zabezpečuje, že rastliny bohato kvitnú a poskytujú hojnú úrodu. Z rôznych druhov hnojív si môžete vybrať, to správne. Vysokokvalitné prírodné suroviny, ktoré sú v týchto hnojivách podporujú rýchlu regeneráciu trávnika. V našej ponuke nájdete aj trávne hnojivo, odporúčane používať pri robotických kosačkách. 

Trávne osivá

Obľúbené trávne osivá pre Vaše krásne trávniky, množstvo druhov a balení na sklade. Vyberte si presne podľa typu, aký trávnik chcete mať. Je množstvo druhov a napríklad u nás nájdete aj trávne osivo do tieňa. Nepremeškajte príložítosť a čas určený na siatie trávnika. 

Dlhodobé hnojivá

Bez fosfátov, so zvýšeným obsahom síry pre zlepšenie účinnosti dusíka, pre bohatý a zelený a hustý trávnik. Pri týchto dlhodobých hnojivách pri hnojení Vaše rastliny majú výživu už od prvého dňa. Vyšší obsah draslíka v hnojivách prispieva k posilneniu rastlín a chráni proti chorobám, pre bohatú úrodu.

Organické hnojivá a osivá

V našej ponuke nájdete vysokokvalitné prírodné organické hnojivá aj osivá, ktoré su čisto rastlinné a zaručene bez žívočíšnych zložiek. Podporujú živú zložku pôdy prostredníctvom cenných organických látok. 

Kultivátory, rotavátory

V našej ponuke nájdete kultivátory pre majiteľov domov, ktorí potrebujú kompaktný, no všestranný stroj na používanie v záhrade. Na jar a vlastne po celú sezónu s ním môžete pripravovať pôdu podľa toho, kedy sa ktorá plodina sadí. A na jeseň Vám pomôže do záhonov zapracovať kompost alebo hnoj a pripraviť tak pôdu na zimu.

Vertikutátory, prevzdušňovače

Nechajte trávnik dýchať! Vertikutátory/prevzdušňovače trávnika sú využiteľné najmä na jar s nimi odstránime starú trávu a mach. Samozrejme vďaka pevným vertikutačným nožom, a s priloženým prevzdušňovacím valcom trávnik dokonale prečešú a prevzdušnia.

Aplikačné vozíky a rozmetadlá

Rovnomerné siatie a hnojenie pomocou aplikačných vozíkov a rozmetadiel. Sýta, rovnomerná zeleň nemusí zostať snom. Aplikačné vozíky a rozmetadlá sú určené pre rýchlu aplikáciu hnojiva či osiva na celú záhradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia