Blog

Kategórie
 
 
 
 
 
Najnovšie články

Zoznam servisov

STIHL- https://stihl.sk/predajcovia/

HUSQVARNA-https://www.husqvarna.com/sk/vyhladavac-predajcov/

HONDA-https://www.honda.sk/lawn-and-garden/dealer-list.html

VARI, KUBOTA, STIGA-https://www.supa.sk/zoznam-aktualnych-servisov

MTD,Cub Cadet, WOLF Garten-https://mtd-sk.com/najst-predajcu?c=48.2326%7E17.4084&z=10&f=dealer%7Eservice%7Edealer_power

EGO Power-https://egopower.sk/predajne-miesta/

Čítať viac
 
 

Zoznam servisov

 

Jarná sezóna

Jarná sezóna

Určite táto dlhá zima, Vašu záhradu zanechala v nepeknom stave. Dostať ju späť do formy si požaduje v nej urobiť isté práce. Trošku si zamakáte a záhrada bude opäť v krásnom stave a bude prekrásna. S našou jarnou ponukou si prácu v záhrade viete určite uľahčiť. Urobili sme pre Vás výber jarný sortiment, aby ste mali všetko na jednom mieste. Pripravte si teda záhradu na novú sezónu. Pár stravených dní vo Vašej záhrade a celý rok si jej krásu môžete užívať.

 

Novinky na jednom mieste

Novinky na jednom mieste

Pripravili sme si pre Vás túto jar záhradné novinky, ktoré nemajú konkurenciu. Vytvorte si okrasnú, relaxačnú aj úžitkovú záhradu pri Vašom dome s novými pomocníkmi. Všetko pre Vašu záhradu nájdete na našom e-shope. 

 

 

 

 

Vyberte si vretenovú kosačku Swardman

Vyberte si vretenovú kosačku Swardman

Vretenové kosačky Swardman zaručujú dôkladný strih trávnika. Electra sa vyznačuje, rovnako ako benzínový Edwin, z ktorého vychádza, precíznym strihom na princípe nožníc. Navyše krásne kopíruje terénne nerovnosti a tým aj modulovaný trávnik rovnomerne strihá a vytvára z neho krásne pruhovaný trávnik.

 

EGO POWER+ JEDNOTKA V SVETOVOM REBRÍČKU AKUMULÁTOROVÝCH TECHNOLÓGIÍ

EGO POWER+ JEDNOTKA V SVETOVOM REBRÍČKU AKUMULÁTOROVÝCH TECHNOLÓGIÍ

Na základe sily, výkonu, výdrže a hodnoty je značka EGO POWER + označovaná ako jedna z najlepších pre spotrebiteľov, preto je aj jednotka vo svetovom rebríčku akumulátorových technológii. S výkonom prekonávajúcim benzín, Vám náš inovatívny rad batérií a nabíjačiek dodá energiu vždy, keď ju budete potrebovať.

 

Rady pre nákup robotických kosačiek

Rady pre nákup robotických kosačiek

Firma Husqvarna je svetovou jednotkou v oblasti robotických kosačiek. Výsledkom bohatých skúseností, pri využití inovatívnych výrobných technológií a pokrokových informačných a komunikačných technológií, sú špičkové technické riešenia súčasných robotických kosačiek HUSQVARNA AUTOMOWER®  
 

 

Predaj robotických kosačiek narastá

Predaj robotických kosačiek narastá

V poslednom období zaznamenávame veľký nárast záujmu o predaj robotických kosačiek. Je to pochopiteľné, veď kosením bez desiatok nachodených kilometrov za kosačkou, bez vypúšťaných emisií, bez straty času, si môžete dopriať voľné chvíle na relaxáciu a tráviť víkendy bez starostí. Mať krásne strihaný trávnik bez toho, aby ste museli tráviť dlhé hodiny usilovnou prácou, je uskutočniteľným snom snáď každého z vás.
 

 

Obráťte sa na našu predajňu

Obráťte sa na našu predajňu

Predajom záhradnej, lesnej a komunálnej techniky sa zaoberáme už takmer 25 rokov. Za tento čas sme nadobudli cenné skúsenosti a radíme sa medzi TOP predajcov na Slovensku. Našich zákazníkov si veľmi vážime a okrem toho, že u nás nakúpia môžu využiť aj služby nášho servisu. Sme autorizovaným predajcom a zároveň servisom najznámejších a najkvalitnejších značiek. Veľmi nás teší, že sa aj vaďaka vám môžeme neustále zlepšovať a poskytovať vám koplexné služby ako aj servis.

 

Profesionálny kompaktný štiepkovač SKARPER®

Profesionálny kompaktný štiepkovač SKARPER®

Ste profesionálny záhradný architekt, záhradník alebo arborista?
Prenajímate si drahé štiepkovače? 
Zodpovedáte za údržbu veľkej záhrady, škôlky stromov, vinice, parku alebo golfového ihriska?
Máte požičovňu záhradnej techniky a zariadení na spracovanie stromov?
Alebo chcete iba vlastniť zariadenie, ktoré vyniká vo svojej triede, zachováva si svoju hodnotu a funguje tak dobre, že je radosť s ním pracovať? Ak je to tak, potom je SKARPER pre vás to pravé.
 

 

SVAHOVÁ KOSAČKA SPIDER NA DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

SVAHOVÁ KOSAČKA SPIDER NA DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

Unikátne zariadenie pre profesionálnu údržbu svahovitých, neprístupných a rozľahlých plôch. Diaľkovo riadené svahové kosačky SPIDER sú jedinečným zariadením pre profesionálnu údržbu takmer všetkých typov plôch. Najmä svahové kosačky Spider ILD01 a Spider ILD02 sú úplne univerzálne stroje, ktoré dokážu sekať ako jemnú parkovú trávu, tak veľmi hrubý porast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia