Kategórie
 
 
 
 
 

Novinky na jednom mieste

Novinky na jednom mieste

Pripravili sme si pre Vás túto jar záhradné novinky, ktoré nemajú konkurenciu. Vytvorte si okrasnú, relaxačnú aj úžitkovú záhradu pri Vašom dome s novými pomocníkmi. Všetko pre Vašu záhradu nájdete na našom e-shope. 

 

 

 

SWARDMAN

Ak stále váhate, či je vretenová kosačka ten správny nástroj pre údržbu Vášho trávnika, okrem precízneho strihu porovnateľného so strihom nožnicami, dokážu krásne kopírovať terénne nerovnosti a tým aj modulovaný trávnik rovnomerne pokosiť a vytvoriť z neho krásne pruhovaný trávnik.


EGO POWER+

Na základe sily, výkonu, výdrže a hodnoty je značka EGO POWER + označovaná ako jedna z najlepších pre spotrebiteľov, preto je aj jednotka vo svetovom rebríčku akumulátorových technológii. S výkonom prekonávajúcim benzín, Vám náš inovatívny rad batérií a nabíjačiek dodá energiu vždy, keď ju budete potrebovať.
 

SPIDER

Unikátne zariadenia pre profesionálnu údržbu svahovitých, neprístupných a rozľahlých plôch. Diaľkovo ovládané svahové kosačky SPIDER sú jedinečným zariadením pre profesionálnu údržbu takmer všetkých typov plôch. Najmä svahové kosačky Spider ILD01 a Spider ILD02 sú úplne univerzálne stroje, ktoré dokážu sekať jemnú parkovú trávu ale aj veľmi hrubý porast.
 

SKARPER

Ste profesionálny záhradný architekt alebo záhradník?
Prenajímate si drahé štiepkovače? 
Zodpovedáte za údržbu veľkej záhrady, škôlky stromov, vinice, parku alebo golfového ihriska?
Máte požičovňu záhradnej techniky a zariadení na spracovanie stromov? 
Alebo chcete vlastniť zariadenie, ktoré vyniká vo svojej triede, zachováva si svoju hodnotu a funguje tak dobre, že je radosť s ním pracovať? Ak áno, ste správne na našej stránke. 
Štiepkovač SKARPER je pre vás to pravé.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia