Kategórie
 
 
 
 
 

SVAHOVÁ KOSAČKA SPIDER NA DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

SVAHOVÁ KOSAČKA SPIDER NA DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE

Unikátne zariadenie pre profesionálnu údržbu svahovitých, neprístupných a rozľahlých plôch. Diaľkovo riadené svahové kosačky SPIDER sú jedinečným zariadením pre profesionálnu údržbu takmer všetkých typov plôch. Najmä svahové kosačky Spider ILD01 a Spider ILD02 sú úplne univerzálne stroje, ktoré dokážu sekať ako jemnú parkovú trávu, tak veľmi hrubý porast.


Univerzálne použitie kosačiek Spider

Sekanie v extrémnych svahoch

Na svahoch, kde človek ťažko chodí, sa SPIDER cíti ako doma a ak svah presiahne 40 °, tak s využitím integrovaného stabilizačného navijaku môže bez problému pokračovať až do neuveriteľných 55 °.

 

Cesty a diaľnice

Jedným z mnohých miest, kde je možné SPIDER uvidieť je pozdĺž ciest a diaľnic, teda priestory, ktoré sú pre prácu celkom nebezpečné, a preto tu prácu radi prenecháme stroji, ktorý ovládame z bezpečnej vzdialenosti pomocou diaľkového ovládania.

 

Vysoký porast

Ani hrubý náletový porast alebo dlhá či dlhodobo nesečená tráva nie je pre SPIDER problémom.

 

Železničné koridory

Často veľmi svahovité priestory s nízkym manévrovacím priestorom pozdĺž železníc sú miestom, kde SPIDER rýchlo a spoľahlivo pomôže s údržbou zelených plôch.

 

Parky a záhrady

Pri údržbe parkov a záhrad je dôležitá rýchlosť, jednoduchosť ovládania, kvalita zástrihu, nízka hlučnosť, efektivita. To všetko SPIDER bez pochyby poskytne.

 

Solárne elektrárne

SPIDER 2SGS - je znížený tak, aby bol schopný podísť pod väčšinou solárnych panelov nahradí veľa pracovníkov s krovinorézmi pri úprave trávnatého porastu pod a okolo solárnych panelov.

  

Vojenské priestory

Údržba lokalít so zvýšeným rizikom ako napr. vojenské priestory je pre kosačky SPIDER hračkou.

 

Športoviská

Vďaka svojej nízkej hmotnosti, kolesovému podvozku, svahovej dostupnosti a manévrovateľnosti sú kosačky SPIDER využívané tiež pre údržbu zjazdoviek a iných športovísk.

 

Vodojemy, priehrady a hrádze

Nízka hmotnosť kosačky a zaistenie navijakom umožňuje tiež kosenie na hrádzach, mäkších brehoch aj prudkých svahoch priehrad.

  

Golfové ihriská

Pri úprave trávnatých plôch v areáloch golfových ihrísk SPIDER využíva možnosti zvolenia výšky kosenia a je tu oceňovaná kvalita strihu pri vysokej frekvencii kosenia.

 

Pomocou diaľkového ovládania je možné ovládať:

  • naštartovanie a zhasnutie motora
  • zmenu smeru a rýchlosti jazdy
  • zmenu otáčok motora
  • zapnutie a vypnutie žacieho ústrojenstva
  • núdzové vypnutie celého systému
  • šmykové zatáčanie

 

SPIDER s Kawasaki EFI motorom

Kliknutím na obrázok sa Vám zobrazí pdf súbor v ktorom nájdete všetky informácie o SPIDER s Kawasaki EFI motorom

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia