Kategórie
 
 
 
 
 

Profesionálny kompaktný štiepkovač SKARPER®

Profesionálny kompaktný štiepkovač SKARPER®

Ste profesionálny záhradný architekt, záhradník alebo arborista?
Prenajímate si drahé štiepkovače? 
Zodpovedáte za údržbu veľkej záhrady, škôlky stromov, vinice, parku alebo golfového ihriska?
Máte požičovňu záhradnej techniky a zariadení na spracovanie stromov?
Alebo chcete iba vlastniť zariadenie, ktoré vyniká vo svojej triede, zachováva si svoju hodnotu a funguje tak dobre, že je radosť s ním pracovať? Ak je to tak, potom je SKARPER pre vás to pravé.
 

Skutočná sekacia kapacita integrovaná do prvotriedneho kompaktného stroja, ktorý sa ľahko vojde do dodávky a cez všetky bežné záhradné brány. SKARPER je špičkový a kompaktný profesionálny sekač.

  • Maximálna bezpečnosť
  • Prémiová kvalita
  • Kompaktný a ľahko ovládateľný
  • Neskutočná rýchlosť sekania
  • Mimoriadne spoľahlivé
  • Ľahko sa používa a udržiava
  • Časom overený dizajn
  • Pôsobivý výkon

To je len niekoľko funkcií, vďaka ktorým je SKARPER nepochybne najlepším kompaktným štiepkovačom na trhu.

Výhody kompaktných štiepkovačov:

  • Menej logistické organizácie. Váš SKARPER môže byť v prípade potreby kedykoľvek v dodávke.
  • Menej čakania a údržby. Štiepkovače SKARPER sú veľmi spoľahlivé a náklady na údržbu sú veľmi nízke.
  • Nižšie obstarávacie náklady. Nákupná cena našich štiepkovačov je zvyčajne iba 15-20% väčšiny väčších štiepkovačov.
  • Viac príjmu. Akékoľvek drevo, ktoré je pre váš SKARPER príliš veľké, môžete predať ako palivové drevo. Budete prekvapení, koľko cenného palivového dreva sa každý rok naseká.

Čím je SKARPER taký jedinečný a efektívny?

Cyclone Airflow System®

Unikátna konštrukcia systému bubna a rotora bola systematicky vyvíjaná pre maximálnu účinnosť a plynulé vyhadzovanie drevenej štiepky. V súvislosti s aktívnym krútiacim momentom vytvára SKARPER viac pobočiek za kratší čas ako všetky konkurenčné produkty. Efektívna konštrukcia modelu SKARPER zaručuje vysoký výkon pri použití motora s výkonom 13/23 HP, zatiaľ čo iné choppery by na to potrebovali oveľa väčšie motory. To vám nielen ušetrí veľa peňazí pri kúpe prístroja, ale aj z hľadiska spotreby paliva.

Aktívny krútiaci moment®

Vďaka aktívnemu krútiacemu momentu má SKARPER vyvážený výkon motora. A to aj s väčšími pobočkami. To zvyšuje rýchlosť sekačky a účinnosť celého zariadenia.

Kompaktný a ľahko použiteľný

Štiepkovač s malými prepravnými rozmermi, dobrou rovnováhou a ľahkou ovládateľnosťou aj v stiesnených priestoroch. SKARPER sa na miesto práce dostane bez problémov. Prekonanie dlhých stoviek metrov je pre neho skutočne ľahké. Vďaka kompaktnému dizajnu sa dostane na váš pozemok aj cez bežnú záhradnú bránu.

Nôž SKARPER

Používa sa európsku kalenú oceľ najvyššej kvality s kombináciou tvrdosti a tuhosti, ktorá je rokmi preverená a zaistená dlhotrvajúca ostrosť všetkých našich čepelí. Rezacie nože majú dvojitú čepeľ, takže sa dajú pred ďalším ostrením dvakrát otočiť a použiť.

Robustná konštrukcia

Všetky naše štiepkovače sú vyrobené z vysoko kvalitnej európskej ocele. Hlavná konštrukcia pozostáva z 6 mm hrubého oceľového plechu, ktorý neklesá a dodáva stroju vynikajúcu stabilitu, odolnosť a vyšší výkon.

Ľahká údržba

Výmena alebo otáčanie nožov je veľmi jednoduché a zvyčajne trvá asi 15 minút. Naším cieľom je, aby sa zákazníci spoločnosti SKARPER stali čo najviac nezávislými, a preto sú naše štiepkovače nielen spoľahlivé, ale aj ľahko použiteľné. Na údržbu nemusíte byť mechanikom, ale ak si neveríte, váš servis SKARPER za vás v akejkoľvek dobe nechá opraviť ktorákoľvek garážová dielňa alebo servis kosačky.

Zaručene vysoko kvalitné komponenty

Zaisťujeme, aby sa v každom prístroji SKARPER používali iba tie najkvalitnejšie strojové súčasti od popredných svetových výrobcov, ako sú Honda, Briggs & Stratton, SKF, Optibelt, BOSCH, Schneider Electric atď. Týmto spôsobom zaručujeme, že všetky naše štiepkovače fungujú hladko, efektívne a bez problémov. Takže presne také, aké ich chceme mať.

Otočná klapka

Používa sa na nastavenie vzdialenosti vyhadzovania drevnej štiepky.

Vypuklé s veľkým otvorom

Jedinečný tvar miešadla umožňuje ľahšie a rýchlejšie plnenie.

Rotujúci hod 360˚

Vďaka otočnému vyhadzovaniu o 360 stupňov si už nemusíte robiť starosti s pracovnou polohou stroja. Jednoducho začnete tam, kde sú vetvy, a to tak, že vysunutie drevnej štiepky otočíte požadovaným smerom k zbernému koši alebo priamo na pole.

Valivé ložiská SKF pre vysoké zaťaženie

Vyrobené v Nemecku patria medzi najlepšie guľkové ložiská na svete.

Motor Honda

Najlepšie motory v ľahkom priemysle. Ľahké spustenie, ekonomická, globálna podpora, mimoriadne tichý a plynulý výkon.

Veľké pneumatické kolesá

Ideálne pre použitie v teréne.

Kontajner na prevádzkové pokyny a náradie

Aby ste mali vždy po ruke návod na obsluhu SKARPER a najpotrebnejšie náradie.

Bezpečnosť

Pretože vaša bezpečnosť je našou najvyššou prioritou, naše štiepkovače sú testované podľa najvyšších možných štandardov.
Vďaka dlhému zavádzaciemu lieviku sa nemôžete dostať do blízkosti nožov. Na vnútornej strane násypky je pripevnená robustná gumová zástera, ktorá poskytuje väčšiu ochranu pred odhodenými drevnými trieskami. Prepínač zabitia je na dosah.

Pripojovacie body

Rýchle a bezpečné zaistenie rezačky vo vašom automobile alebo prívese.

Skladacia rukoväť

Zmenšuje prepravné a skladovacie rozmery.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia