Kategórie
 
 
 
 
 

Rady pre nákup robotických kosačiek

Rady pre nákup robotických kosačiek

Firma Husqvarna je svetovou jednotkou v oblasti robotických kosačiek. Výsledkom bohatých skúseností, pri využití inovatívnych výrobných technológií a pokrokových informačných a komunikačných technológií, sú špičkové technické riešenia súčasných robotických kosačiek HUSQVARNA AUTOMOWER®  
 

 

Rady pre nákup robotických kosačiek

  • Voľba určitého modelu robotickej kosačky závisí od tvaru, členitosti a veľkosti plochy, ktorú bude kosiť.
  • Široký sortiment robotických kosačiek umožňuje výber modelu, ktorý dokáže jazdiť aj po nerovnom trávniku a zvláda sklon terénu až do 45%.
  • Robotická kosačka využíva nabíjaciu stanicu, ktorú je potrebné pripojiť na zdroj elektrického prúdu, je odolná voči poveternostným podmienkam a spoľahlivo pracuje aj v daždi.
  • Ovládací displej robotickej kosačky má veľmi jednoduchý dizajn a pracuje obdobne ako mobilný telefón. Môžete zvoliť nastavenie, ktoré zodpovedá vašim individuálnym potrebám.
  • Robotická kosačka má ochranu proti odcudzeniu a preto môže byť ponechaná bez dozoru. V prípade zodvihnutia tejto robotickej kosačky z trávnika sa chod elektromotora zastaví, pričom opätovné spustenie je možné iba cez zvolený PIN kód. Je to bezpečnostná  a ochranná funkcia pred neoprávnenou manipuláciou. Ak sa ju niekto pokúsi odcudziť, robotická kosačka sa stane celkom bezcennou. U niektorých modelov je možná kontrola  činnosti robotickej kosačky aj prostredníctvom mobilných aplikácií.
  • Robotické kosačky tejto kategórie sú vybavené inteligentným systémom programovania s možnosťou kosenia celého pozemku. Robotická kosačka pracuje za akéhokoľvek počasia a nepotrebuje žiadny dohľad.  Ak narazí na prekážku, jednoducho zastaví a zmení smer. Robotická kosačka je napájaná batériou a má mimoriadne tichú prevádzku. Môžete ju pokojne nechať pracovať v záhrade a susedia jej chod ani nezaznamenajú. V prípade, že robotická kosačka potrebuje dobiť batériu, automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice. Územie vyhradené pre prácu robotickej kosačky je ohraničené vodičom, ktorý sa ukladá pod trávnik, alebo na povrchu trávnika. Robotická kosačka môže pracovať i v členitom teréne a v prípade, že na tomto území sú prekážky, hravo ich obíde. Práca robotickej kosačky je šetrná a absolútne bezpečná aj pri akomkoľvek strete s domácim zvieraťom. 
  • Naša firma Gazda spol. s r.o. Bratislava vo svojich obchodných priestoroch v Gazda Motor Centre na Hodonínskej 7/A v Bratislave ponúka široký sortiment týchto strojov a má dlhoročné skúsenosti s predajom, montážou a servisom robotických kosačiek. 
  • Samozrejmosťou je, že vykonávame poradenskú činnosť pri výbere vhodného výrobku pre zákazníkov, pričom naše odporúčania sú dokladované dlhoročnou skúsenosťou, získanou pri vykonávaní opráv strojov. V servise sa najlepšie preukáže, aké má daný stroj  technické riešenie, z akých materiálov je vyrobený, aká je dostupnosť náhradných dielov, aká je cena náhradných dielov. Poskytovanie pravdivých a  nestranných informácií o výrobkoch je základom pre rozhodovanie našich zákazníkov pri výbere nového výrobku, pričom našim cieľom je maximálna spokojnosť so zakúpeným výrobkom. 
  • Sme pripravení vykonať pre vás kvalitný záručný a pozáručný servis, pričom zvýhodňujeme našich stálych zákazníkov a ponúkame zľavy na servis u nás zakúpených výrobkov. 
  • Našich zákazníkov radi počúvame, Vaše otázky, želania, prípadne pripomienky sú pre nás veľmi dôležité. Kontaktujte nás s Vašimi požiadavkami aj s Vašimi názormi. Sme radi, ak Vám môžeme vyjsť v ústrety.

Tešíme sa na Váš záujem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia